Om je beter van dienst te zijn, maakt Agentschap Innoveren & Ondernemen gebruik van cookies.
Ik begrijp het

Al meer dan 1.000 handelaars berekenden hun e-score

Geschreven door VLAIO op

Een jaar geleden lanceerden minister Philippe Muyters en Unizo-topman Karel Van Eetvelt de campagne ‘Het internet. Ook uw zaak.’ "Vooraleer mensen een winkel binnestappen, hebben ze vaak online al eens een kijkje genomen om zich te informeren en te vergelijken. Het is dus voor handelaars erg belangrijk om een online aanwezigheid uit te bouwen via websites en sociale media.", aldus Vlaams minister Philippe Muyters.

Ondertussen berekenden al meer dan 1.000 handelaars hun e-score en ontdekten ze hoe ze hun online aanwezigheid kunnen versterken. De e-scan werd ontwikkeld om u als handelaar de mogelijkheden van het internet voor uw zaak te laten ontdekken. Na het vervolledigen van de vragenlijst (in +/- 10 minuten) wordt uw persoonlijk rapport verstuurd. Dit omvat een handige checklist en waardevol advies voor uw zaak.

Bereken uw e-score

 

Financiële haalbaarheid

Maar heeft u inmiddels ook al werk gemaakt van de volgende stap? Bent u concrete stappen aan het nemen? Heeft u de impact van uw online activiteiten via ons financieel plan bestudeerd? Download het financiële plan en bereken en visualiseer de financiële haalbaarheid (raming op 3 jaar).

Download financieel plan

 

Meer inspiratie nodig? 

Meer achtergrond over diverse topics – strategie, sociale media, online marketing, website & blog, online verkopen, internationaal online ondernemen - in onze thema-pagina’s of kijk eens hoe andere handelaars het aanpakten.

 

Recente artikels

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws, events en opleidingen.