Om je beter van dienst te zijn, maakt Agentschap Innoveren & Ondernemen gebruik van cookies.
Ik begrijp het

UNIZO Retail: Fysiek en online, een match made in heaven?! (Aarschot)

De consument bevindt zich vandaag zowel op straat als op het web. Online en offline aankopen lopen tegenwoordig door elkaar en dat alsmaar vaker op een gestructureerde manier. We leren bijvoorbeeld een winkel kennen via een advertentie in een magazine, gaan naar de Facebookpagina, om daarna een kijkje te nemen op de website, bellen met de zaak en doen uiteindelijk online of offline een aankoop.

Er bestaat geen twijfel over, e-commerce biedt heel wat mogelijkheden. Het internet en andere digitale tools versterken jouw fysieke winkel. In deze praktische sessie leggen we uit hoe jij je daarop in jouw dagelijkse werking moet organiseren. We tonen aan hoe je een sterke winkel kunt uitbaten dankzij online aanwezigheid en de digitalisering, en hoe je dat op een efficiënte en rendabele manier kunt doen.

Hoe ver moet je gaan in e-commerce? Welke digitale toepassingen zijn de investering waard? Hoe kun je in jouw zaak op een laagdrempelige manier fysiek en online zo optimaal mogelijk 'matchen'?

Spreker

Annelies Verjauw was jarenlang werkzaam in communicatie en marketing. In 2014 richtte ze www.ladyjane.be op, een verzamelplatform voor webshops. Vanuit haar ervaring begeleidt ze vandaag ondernemers naar een succesvolle online en omnichannel strategie.

Programma
19u30 Onthaal
20u00 Presentatie. Je krijgt een antwoord op onder andere de volgende vragen: Op welke manier kunnen het internet, digitale toepassingen en e-commerce jouw fysieke winkel versterken? En dat zonder een financiële kater?
Hoe zorg je voor een sterke website?
Welke kansen biedt een webshop? Hoe kan ook jij efficiënt online verkopen? Wat met voorraadbeheer en logistiek?
Hoe kun je je verschillende verkoopkanalen zo goed mogelijk op elkaar afstemmen? Welke digitale tools zijn de investering waard?

21u30 Drink

Inschrijven

Praktische informatie

  • Locatie Capucienenklooster (GPS: Demervallei 8 - 3200 Aarschot) Stadspark 1, 3200 Aarschot
  • Datum 24 mei om 19:30
  • Prijs €20
  • Organisator Unizo
  • Website organisator www.unizo.be
  • Onderwerp