Om je beter van dienst te zijn, maakt Agentschap Innoveren & Ondernemen gebruik van cookies.
Ik begrijp het

E-commerce en on-line marketing voor de kleinhandel (Berlare)

Leer als ondernemer wat dit voor jou kan doen
1.686,00 euro. Zoveel besteedde de Belg in 2018 aan online shoppen. Een bedrag dat alleen nog maar lijkt te stijgen. Jammer genoeg voor de lokale economie gebeuren veel van deze aankopen bij buitenlandse leveranciers. Hoe kunnen we als lokale detailhandel een graantje meepikken van de online schat en is het sop de kool waard? Het antwoord op deze en vele andere vragen, hoor je tijdens de infosessie “internet en ondernemers”.

Tijdens de sessie overlopen we antwoorden op vragen waar je ongetwijfeld mee zit:

  • ​Hoe haal ik maximaal rendement uit mijn website?
  • Wat is SEO en loont het de moeite daarin te investeren?
  • (Hoe) kunnen sociale media mijn verkoop verhogen?
  • E-commerce platform koppelen aan m’n eigen site of uitbesteden?
  • Wat komt er allemaal kijken bij online verkopen?

Interactiviteit
Het tweede deel van de sessie wordt afgesloten met een interactief gedeelte. Hier staan de ervaringen, struikelpunten, succesmomenten, twijfels,… van de deelnemers centraal. Op die manier leunt wat er verteld en besproken wordt, zo dicht mogelijk aan bij de realiteit van de lokale handelaars zelf. Daarom kan je naar aanleiding van de sessie al je eigen vragen en ervaringen mailen naar info@hansdemeyer.be.

De spreker
Hans Demeyer is inwoner van Berlare en heeft al 25 jaar ervaring met het ondersteunen van zelfstandigen, KMO’s en grote organisaties op het vlak van sales, marketing en leiderschap. Daarnaast schrijft hij ook columns en boeken, publiceert regelmatig podcasts rond communicatie en mental wellness.

Praktisch
Om zoveel mogelijk handelaars de kans te geven deze infosessie bij te wonen, worden er twee sessies op één dag voorzien. Je kan donderdag 3 oktober gratis deelnemen aan ofwel de ontbijtsessie, ofwel de avondsessie. Beiden gaan door bij Amuzen (Donklaan 85 b1).

  • Ontbijtsessie: 6.30 uur tot 9 uur
  • Avondsessie: 19.30 uur tot 22 uur

Er is een kort netwerkmoment voorzien na afloop van elke sessie.

Meer info

Inschrijven

Praktische informatie


Deprecated: FrontendModel::getModuleSetting is deprecated. Use $container->get('fork.settings')->get instead in /home/production/apps/default/releases/20200422083444/src/Frontend/Core/Engine/Model.php on line 147

Deprecated: FrontendModel::getModuleSetting is deprecated. Use $container->get('fork.settings')->get instead in /home/production/apps/default/releases/20200422083444/src/Frontend/Core/Engine/Model.php on line 147