Om je beter van dienst te zijn, maakt Agentschap Innoveren & Ondernemen gebruik van cookies.
Ik begrijp het

Digitaal ondernemen, ook uw zaak! (Zonnebeke)

Als de covid-19 crisis ons één zaak geleerd heeft, dan wel het belang van digitaal communiceren in de breedste zin. Niet alleen het contact met familie, vrienden en bekenden verliep via digitale apps en platformen, e-commerce en FB bleken plots een cruciaal element om onze bedrijvigheid enigszins in stand te houden.

Uiteraard zijn webshops en apps niet nieuw, maar vaak worden ze met grote ketens geassocieerd en niet met lokale handelszaken. Veel heeft te maken met een gebrek aan expertise in digitale marketing. “Heeft dat een meerwaarde? Loont het de investering? Hoe moet je zo’n website of FB-pagina onderhouden? “ Het zijn vragen die we vaak horen.
Om je koudwatervrees weg te nemen, bieden we je vanuit onze gemeente en met de steun van VLAIO, het Agentschap Innoveren en Ondernemen, dit najaar 3 gratis infosessies aan.

Twee-en-een halve maand na de laatste workshop, volgt nog een afrondend webinar met mogelijkheid tot Q & A.

Doel van de workshops is om de sterke punten van je fysieke zaak uit te spelen via online marketing, social media gebruiken om je omzet te verhogen en de connectie met je klanten te verbeteren. Je leert hoe je je zaak virtueel in de kijker kunt zetten en hoe je boeiende en aantrekkelijke filmpjes kunt maken om met je klanten te communiceren.
Wie alle sessies bijwoont, krijgt gedurende 3 maand gratis toegang tot Someflex, een platform waar experts je allerlei tips & tricks leren om digitaal met je klanten te communiceren.

Elke workshop wordt afgesloten met een netwerkmoment waar je ervaringen kunt uitwisselen met collega’s.

  • Schets van het groeiplan: hoe scoor je beter op sociale media? Hoe verkoop je meer op sociale media? Hoe maak je jouw etalage online groter via sociale media.
  • Op welke sociale media kanalen zet je best in?
  • Welke content scoort het best?

De workshops zijn gratis,
Inschrijven is verplicht via lokale.economie@zonnebeke.be voor 1 september

Praktische informatie

  • Locatie De Oude Kaasmakerij, ’s Graventafelstraat 48A te Passendale
  • Datum 8 september 2020 om 20:00
  • Prijs €0
  • Organisator Zonnebeke
  • Website organisator https://www.zonnebeke.be/
  • Onderwerp