Om je beter van dienst te zijn, maakt Agentschap Innoveren & Ondernemen gebruik van cookies.
Ik begrijp het

Aan de slag met CityFashion

in Platformen

Belgen shoppen tegenwoordig steeds meer online en zoeken ook vaker eerst online naar het aanbod alvorens naar een fysieke winkel te stappen. Daarom wordt het ook voor lokale modezaken steeds belangrijker om hun online identiteit uit te bouwen. CityFashion probeert hier een antwoord op te bieden door een online shoppingplatform aan te bieden waar lokale boetieks zich bij kunnen aansluiten. Maar wat is Cityfashion en wat heeft het platform allemaal te bieden? We leggen het je hieronder graag uit.

Wat is CityFashion?

CityFashion is een online modeplatform dat bedoeld is voor de shoppende Vlaming. Enerzijds door inspiratie te bieden via een modeblog, anderzijds door Vlaamse modeboetieks op één platform te verenigen. Op die manier kunnen mensen dus online shoppen bij lokale kledingwinkels verspreid over België en worden de consument en de Vlaamse modezaak weer dichter bij elkaar gebracht.

Het doel van CityFashion is om ervoor te zorgen dat de koopkracht niet alleen naar grote spelers als Zalando wordt toegetrokken, maar dat ook de lokale economie voldoende gesteund wordt. Daarnaast wil CityFashion aantonen dat de expertise en de persoonlijke service van lokale modezaken een meerwaarde is die je niet altijd kan terugvinden bij anonieme grote spelers. Kortom, door een online platform aan te bieden wil CityFashion de kleine handelaar wapenen tegen de toenemende digitalisering van het retaillandschap.

Wat heeft CityFashion te bieden?

 • CityFashion biedt je de mogelijkheid om een eigen website of webshop op te zetten. Bovendien verschijnen jouw producten ook op de website van Cityfashion zelf.
   
 • Je website of webshop wordt responsive gemaakt, zodat deze zich automatisch aanpast aan het toestel waarmee de bezoeker surft.
   
 • Je krijgt ondersteuning op het vlak van digitale marketing. Zo wordt er bijvoorbeeld aandacht besteed aan de SEO van je website of webshop, zodat je hoger scoort in zoekmachines en makkelijker gevonden kan worden. Ook wordt er via Google Analytics het surfgedrag van jouw bezoekers geanalyseerd, zodat je beter rekening kan houden met de noden en behoeften van je doelpubliek.
   
 • CityFashion verzorgt de technische ondersteuning en het onderhoud van je website.
   
 • Je kan profiteren van extra bereik via de nieuwsmedia van Mediahuis.
   
 • Je krijgt de optie om een stocksysteem te integreren, zodat je stock steeds correct wordt gehouden of weergegeven.
   
 • Je kan gebruikmaken van de CityFashion tool waarmee je gratis nieuwsbrieven kan sturen.
   
 • Je kan gebruikmaken van de voordelige tarieven om pakjes via bpost te versturen.

Meer informatie over de diensten en tarieven van CityFashion vind je op: http://www.mediahuisconnect.be/nl/onze-merken/cityfashion/cityfashion/deel-uitmaken-van-cityfashion

Aan de slag met CityFashion

Als je je wilt aansluiten bij CityFashion, dan heb je daarvoor verschillende opties:

 • Een nieuwe webshop en/of website laten bouwen;
 • Je website en/of webshop laten optimaliseren;
 • Je eigen website en/of webshop behouden.

​Wil je graag samenwerken met CityFashion? Dan kan je contact met hen opnemen via +32 (0)11 36 00 36 of via info@cityfashion.be

Meer informatie over CityFashion? Bezoek dan zeker http://www.cityfashion.be